subota, 19. studenoga 2011.

Teleći šiš – ćevap

By Sabina   Posted at  11/19/2011 09:59:00 AM   teleći No comments


Potrebno je:

-750 g teleceg mesa,
-3-4 glavice crnog luka,
-3-4 mrkve,
-so, biber, ulje,
-2 kasike ajvara,
-cackalice.

Priprema:

Meso izrezite na tanke komadice, luk na kolutice, tako da vam se ne razlista, mrkvu na kolutice, uzmite cackalice i nabodite, mrkvu meso luk meso mrkvu, i sve dok vam nestane mesa luka i mrkve. Pripremljene cackalice slozite u serpu, naspite mlake vode, da potopi cackalice, stavite da se kuha na srednjoj vatri, dodajte ajvar biber, so i ulje, Kuhajte dok ne postane mekano, sluzite uz krompir pire, ili gljive, ili zapeceni krompir, ili samo pavlaka.

0 komentari:

Back to top ↑
Pratite nas putem mail-a

count your web 

visitors with GoStats
© 2013 Sve sto je ukusno. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.