nedjelja, 18. prosinca 2011.

Tunjevina u lisnatom tijestu

By Sabina   Posted at  12/18/2011 10:02:00 AM   tunjevina No comments

-Jedno pakovanje lisnatog smrznutog tijesta;
-jedna konzerva tunjevine;
-4 jaja;
-120 ml milerama;
-dva žumanca,malo soli,biber.

Priprema:
tunjevinu izvadite iz konzerve i ocijedite od ulja.Jaja tvrdo skuhajte,u međuvremenurazvijte lisnato tijesto.Na debljinu oko 1,5 cm.Podijelite na dva dijela.Jednim dijelom obložite dno posude za pečenje,preko njega stavite nadjev od izgnječene tunjevine,kuhanih jaja,soli,bibera i milerama.

Drugim dijelom tijesta prekrijte nadjev,premažite žumanjcem i pecite u vreloj rerni oko 20 minuta.

0 komentari:

Back to top ↑
Pratite nas putem mail-a

count your web 

visitors with GoStats
© 2013 Sve sto je ukusno. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.