petak, 2. prosinca 2011.

Francuska salata

By Sabina   Posted at  12/02/2011 10:34:00 AM   salata No comments

-450 g zamrznute mješavine povrća za francusku salatu,
-so;
-50 g kiselih krastavaca

 Za salatni preljev:
-90 g majoneze;
-1 kašikica senfa;
-100 ml kiselog vrhnja;
-so;
-biber

1.Zamrznutu mješavinu povrća staviti u kipuću posoljenu vodu,a kad ponovo prokuha,kuhati 10-tak minuta.
2.Kuhano povrće ocijediti i ohladiti.
3.Majonezu pomiješati sa senfom,vrhnjem,soli i biberom i dodati ohlađenom povrću.
4.Dodati krastavce i sve zajedno kagano promiješajte.

Salatu ohladiti i poslužiti kao prilog uz hladne nareske i pečeno meso.

0 komentari:

Back to top ↑
Pratite nas putem mail-a

count your web 

visitors with GoStats
© 2013 Sve sto je ukusno. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.