ponedjeljak, 5. prosinca 2011.

SOPARNIK

By Sabina   Posted at  12/05/2011 04:48:00 PM   soparnik No comments
Recept poslala Dubravka Bojić;Zagreb Tijesto:  -60 g raženo brašno,-100 g crno 1100 brašno,-2 žlice maslinovog ulja,-soli po ukusu cca 1 dl,-vode. Nadjev: -10 listova blitve,-Pola glavice luka,-2 žlice maslinovog ulja,-prema ukusu soli i papra, Premaz pred kraj pečenja: -2 čena češnjaka sitno

nedjelja, 4. prosinca 2011.

ŠARENI CUP - CAKESI

By Sabina   Posted at  12/04/2011 12:10:00 PM   šareni No comments
Poslala Dubravka Bojić iz Zagreba Biskvit  4 jaja 12 žlica šećera 12 žlica brašna 1 dl mlijeka 1 dl ulja 1 prašak za pecivo 1 žlica kakaa u pola mase Pola mase izliti u nauljen pleh i ispeći do pola

KESTEN ROLADA

By Sabina   Posted at  12/04/2011 12:03:00 PM   rolada No comments
  Ovaj recept nam je poslala Dubravka Bojić - iz Zagreba KESTEN ROLADA 50 dag kestena 10 dag mljevenih oraha 10 dag maslaca 15 dg šećera u prahu 1 žličica ruma 10 dag otopljene čokolade Pomiješati sve sastojke osim čokolade... podijeliti

subota, 3. prosinca 2011.

Čokoladni mus

By Sabina   Posted at  12/03/2011 09:34:00 AM   mus No comments
-200 g čokolade, -5 jaja; -150 g šećera; -125 ml slatkog vrhnja. 1.Čokoladu narezati na male komadiće te otopiti na pari. 2.Odvojiti bjelanjke od žumanjaka.Od bjelanjaka napraviti snijeg,te postepeno dodavati 100 g šećera.žslatko vrhnje umutiti u šlag. 3.Na pari izmiksati žumanjke,2

Goveđi gulaš

By Sabina   Posted at  12/03/2011 09:18:00 AM   gulaš No comments
Sastojci za 4 osobe: -600 ggoveđeg mesa, --6 kašika ulja, -2 komlovorovog lista, -250 mlsoka od paradajza, -1 kašičicebosiljka, 2 kašikavegete, -po ukususoli, -1 kašičiceperšuna, -600 gcrnog luka, -2 kašičicemljevene crvene paprike, -malobibera.  Priprema: Oljuštite crni luk i sitno ga isjeckajte. Na

petak, 2. prosinca 2011.

Francuska salata

By Sabina   Posted at  12/02/2011 10:34:00 AM   salata No comments
-450 g zamrznute mješavine povrća za francusku salatu, -so; -50 g kiselih krastavaca  Za salatni preljev: -90 g majoneze; -1 kašikica senfa; -100 ml kiselog vrhnja; -so; -biber 1.Zamrznutu mješavinu povrća staviti u kipuću posoljenu vodu,a kad ponovo prokuha,kuhati 10-tak minuta.

četvrtak, 1. prosinca 2011.

Marcipan

By Sabina   Posted at  12/01/2011 12:08:00 PM   orasi No comments
-3 jaja; -6 fildžana šećera; -2 fildžana mljevenih oraha; -5 fildžana brašna; -3 fildžana ulja; -malo praška za pecivo Ispeći i na ohlađen kolač sipati fil. Fil: -18 kašika šećera; -6 kašika vode Prokuhati i skinuti sa vatre,dodati 6 kašika oraha,13

Page 1 of 47123Next
Back to top ↑
Pratite nas putem mail-a

count your web 

visitors with GoStats
© 2013 Sve sto je ukusno. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.